Jäsenmaksut

MAKSUT 2018 - 2019

Lapset (alle 15v)

* Jäsenmaksu 10 € + kausimaksu 35€/ ryhmä/vuosi (paitsi Cheer 12+ ryhmäläisillä syyskausimaksu 55e+kevät 55€, koska ryhmällä on useampi harjoitusvuoro viikossa.
Aikuiset(15 v ja yli)
Jäsenmaksu koko vuosi 10€ + kausimaksu 80€ (tai 40€ syys/kevätkausi), kattaa osallistumisen kaikkiin ryhmiin.
Eläkeläisalennus 25 €/koko vuosi

Maksut eivät sisällä tapaturmavakuutusta!

HUOM! Maksettuja jäsenmaksuja ei makseta takaisin!

LIIKUNTASETELEILLÄ JUMPPIIN!

Asikkala Voimistelu ry:n jäsen- ja kausimaksun voit maksaa Smartum-liikunta ja-kulttuurisetelillä (5€), sekä TYKY-kuntoseteleillä.

TOIMI NÄIN:
- Ilmoittaudu normaalisti netissä ja tulosta lasku
- Maksa seteleillä ohjaajalle jumpissa
- Liikuntaseteli on henkilökohtainen, joten laita nimi setelin taakse.
- Ohjaaja tarkistaa seteleiden voimassaolopäivän ja kuittaa laskuun seteleillä maksetun summan.
- Voit maksaa koko maksun liikuntaseteleillä, huomioi, ettei liikuntasetelistä anneta rahaa takaisin.
- Voit maksaa osan maksusta liikuntaseteleillä, jolloin suoritat jäljelle jäävän osan pankkisiirrolla, jonka sait ilmoittautumisen yhteydessä
- Kaikissa tapauksissa saat pankkisiirron tositteeksi suoritetusta maksusta sekä mahdollisesta jäljelle jäävästä osuudesta.

KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMINEN (LINKKI REKISTERÖITYMISEEN)

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasana, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

Alakäyttäjäksi rekisteröityminen
HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

ILMOITTAUTUMINEN JUMPPIIN

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.